Nätverkskablar

En nätverkskabel, även kallad för Ethernet-kabel, används till att koppla din dator, skrivare, TV eller spelkonsol till exempelvis din router för att ansluta till internet. Vi har både korta och långa nätverkskablar i 10 m, 20 m och ända upp till 50 meter, i standarden CAT6 med snabba överföringshastigheter. Köp nätverkskabel online eller i våra butiker.

Filtrering
    Visar 11 produkter
    Visa som:
    Sortera:
    Teknik för kreativt skapande är vår passion.

    Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

    Let's be friends!
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

    Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

    Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

    Kundvagn

    Kundvagn

    Din kundvagn är tom!

    Totalt: 0 produkter
    0 SEK

    Gillar

    Gillar

    Det finns inga produkter

    Totalt: 0 produkter
    0 SEK

    Dela kundvagn

    Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

    Namnge din kundvagn
    Länk till kundvagn