d:screet 4071 ENG/EFP-kit med myggmikrofon

DPA d:screet 4071 ENG/EFP-kit med myggmikrofon

Artikelnummer: 1042387
  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med XLR-adapter och puffskydd
7 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DPA d:screet 4071 ENG/EFP-kit med myggmikrofon

Myggmikrofonkit, med en d:screet 4071 rundtagande mygga, som har "presence boost" och inbyggt högpassfilter (low cut) för att ge en tydligare återgivning av tal. Myggan är fuktavvisande med en förstärkt kabel för att tåla krävande användning, då myggan är anpassad för framförallt nyhetsrapportering och dokumentärt videoskapande i fält. d:screet 4071 levereras i case med myggan, vindskydd, XLR-adapter hållare och puffskydd i flera färger för att passa till olika typer av kläder.

  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med XLR-adapter och puffskydd

Presence boost

När en myggmikrofon monteras på bröstet så kan konsonanter tonas ned och dämpas något beroende på den nödvändiga placeringen av mikrofonen, då du inte kommer lika nära ljudkällan – munnen på personen. Videokameror har oftast ingen inbyggd EQ eller möjlighet att korrigera detta, så med inbyggd "presence boost"-design i myggan blir din ljudsignal klarare och inte lika dov.

Inklusive skyddande väska

d:screet 4071 levereras i ett stabilt case med ett transparent lock. I den finns XLR-adapter, vindskydd, hållare och puffskydd i flera färger för att passa till olika typer av kläder. Det finns även plats för mikrofonen, en eller flera adaptrar samt flera varianter av concealers.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.