DPA 4071 Core ENG/EFP Microphone Kit
Artikelnummer: 1042387

DPA 4071 Core ENG/EFP Microphone Kit

4071 ENG/EFP-kit med myggmikrofon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med XLR-adapter och puffskydd
7 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DPA d:screet 4071 ENG/EFP-kit med myggmikrofon

Myggmikrofonkit, med en d:screet 4071 rundtagande mygga, som har "presence boost" och inbyggt högpassfilter (low cut) för att ge en tydligare återgivning av tal. Myggan är fuktavvisande med en förstärkt kabel för att tåla krävande användning, då myggan är anpassad för framförallt nyhetsrapportering och dokumentärt videoskapande i fält. d:screet 4071 levereras i case med myggan, vindskydd, XLR-adapter hållare och puffskydd i flera färger för att passa till olika typer av kläder.

  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med XLR-adapter och puffskydd

Presence boost

När en myggmikrofon monteras på bröstet så kan konsonanter tonas ned och dämpas något beroende på den nödvändiga placeringen av mikrofonen, då du inte kommer lika nära ljudkällan – munnen på personen. Videokameror har oftast ingen inbyggd EQ eller möjlighet att korrigera detta, så med inbyggd "presence boost"-design i myggan blir din ljudsignal klarare och inte lika dov.

Inklusive skyddande väska

d:screet 4071 levereras i ett stabilt case med ett transparent lock. I den finns XLR-adapter, vindskydd, hållare och puffskydd i flera färger för att passa till olika typer av kläder. Det finns även plats för mikrofonen, en eller flera adaptrar samt flera varianter av concealers.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.