Bubblebee CABLE SAVER
Bubblebee CABLE SAVER
Bubblebee CABLE SAVER
Bubblebee CABLE SAVER
Bubblebee CABLE SAVER

Bubblebee CABLE SAVER

Kabelskydd för din mikrofonkabel

Artikelnummer: 1051806
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Skyddar din kabel från att gå sönder
  • Minskar kabelfriktionsljud
  • Lägger till elasticitet på din mikrofonkabel
  • Enkelt att installera
220 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Kabelskydd för ljudkablar som ger styrka och avlastning samt tar bort ljud från din lav mikrofon. Skyddet håller dina kablar hela och minskar friktionsljud och lägger till elasticitet på mikrofonkabeln. Du använder kabelskyddet genom att dra igenom kabeln i en av gummiöglorna på skyddet. Linda sedan kabeln hårt runt mitten 3 till 4 gånger och genom gummiöglan i andra änden av kabelskyddet. Så om du nu skulle tappar eller om mikrofonsladden fastnar i något kommer skyddet att fungera som en fjäder som ger ett mjukare fall sin avlastar din kabel och skyddar din utrustning. Kabelskyddet minskar även kabelfriktionsljudet och reducerar bruset. Detta resulterar i att du slipper oönskade ljud när någon rör mikrofonkabeln av misstag.

Fördelar

  • Skyddar din kabel från att gå sönder
  • Reducerar kabelfriktionljud
  • Ger elasticitet till din mikrofonkabel
  • Enkel installation

Levereras med

  • 4x Kabelskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.