DPA

DPA's historia börjar på 1950-talet när de tillverkade sina första mätmikrofoner, så de har en lång och gedigen erfarenhet inom mikrofondesign. Idag är högkvalitativt ljud och teknisk innovation kärnan i allt de gör och de är bevis för att även små mikrofoner kan skapa stort ljud. Hos Scandinavian Photo hittar du ett brett utbud av headset-mikrofoner och myggmikrofoner från DPA för diskret ljudupptagning på scen och andra inspelningsmiljöer. Köp mikrofon från DPA hos oss, online eller i butik.

36 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.