DPA 4071 Core Film Microphone Kit

DPA 4071 Core Film Microphone Kit

4071 filmkit med myggmikrofon

Artikelnummer: 1042388
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med concealers för osynlig montering
6 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

4071 Core Film Microphone Kit
The Invisible Lav Covers - 'Fur Outdoor'
CABLE SAVER
6 590 SEK
Myggmikrofonkit 4071 är en rundupptagande mygga, som har "presence boost" och inbyggt högpassfilter (low cut) för att ge en tydligare återgivning av tal. Myggan är fuktavvisande med en förstärkt kabel för att tåla krävande användning, då myggan är anpassad för att micka upp skådespelare och övriga personer under filminspelning. d:screet 4071 filmkit levereras i ett case med myggan, vindskydd, hållare och concealers.
  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med concealers för osynlig montering

Presence boost

När en myggmikrofon monteras på bröstet så kan konsonanter tonas ned och dämpas något beroende på den nödvändiga placeringen av mikrofonen, då du inte kommer lika nära ljudkällan – munnen på personen. Videokameror har oftast ingen inbyggd EQ eller möjlighet att korrigera detta, så med inbyggd "presence boost"-design i myggan blir din ljudsignal klarare och inte lika dov.

Inklusive skyddande väska

d:screet 4071 levereras i ett stabilt case med ett transparent lock. I den finns vindskydd, hållare och concealers, samt plats för mikrofonen och en eller flera adaptrar (ingår ej).

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.