Myggmikrofoner

En myggmikrofon, även kallad lavaliermikrofon eller mygga, är en liten och diskret mikrofon som du fäster i kläderna på bröstkorgen, nära munnen för att fånga upp tal. Deras stora fördelar är minimal synlighet och att de erbjuder handsfree-användning så att personen som bär den kan röra sig fritt. Därför används myggmikrofoner ofta i TV- och filmproduktioner, på scen vid föreläsning eller teater och i studiosammanhang, men fungerar precis lika bra till vloggar och vanliga videoinspelningar. I vårt utbud kan du välja mellan varumärken som Røde, sp.tech, DPA och Sennheiser med flera till bra priser. Köp myggmikrofon direkt online eller i våra butiker.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn