Myggmikrofoner

En mygga är en liten och diskret mikrofon som du fäster i kläderna på bröstkorgen, under och nära munnen för att fånga upp tal vid film- och ljudinspelning. Köp myggmikrofon hos Scandinavian Photo där du kan välja mellan flera olika typer av myggmikrofoner till bra priser. Handla online eller i våra butiker.

60 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofoner
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.