Epson SureColor SC-P900 with Mirage 4 17" Edition Bundle

Epson SureColor SC-P900 with Mirage 4 17" Edition Bundle

Paket med skrivare och Mirage 4

Artikelnummer: 1054898
WebblagerOkänd leveranstid
Butik:
 • Paket med Mirage 4
 • Ultrachrome Pro10-patroner
 • Skriver ut upp till 17 tum (med rullhållare)
 • 4,3" LCD-pekskärm
13 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

SureColor SC-P900 with Mirage 4 17" Edition Bundle
Matt Professional A4 230gr 100blad
USB-A 2.0 Male - B Male 1,8m
14 438 SEK
SureColor SC-P900 with Mirage 4 17" Edition Bundle
Glossy Professional A4 300gr 50blad
Light Gray till SC-P900 - 50ml
14 898 SEK
Epson SC-P900 är likt föregångaren, P800, en bläckstråleskrivare som fokuserar på detaljer och har en högpresterande maskinvara i tilltalande design. Den skriver ut i en hög kvalitet och med en korrekthet som förbättrats ytterligare tack vare en djup svärta och utökad blå färgskala. Det här är fotoskrivaren för dig som vill ha hållbara utskrifter anpassade för försäljning, utställning eller portfoliobruk. I detta paket ingår Mirage 4. 

Fördelar

 • Utskrifter i storlek upp till A2+ på ark
 • Tilltalande kompakt och diskret design
 • Tio Ultrachrome Pro10-patroner för brett färgomfång
 • Kan skriva ut på upp till 17 tum med rullhållare (tillval)
 • 4,3" LCD-pekskärm för enkel användning
 • Hanterar flera olika utskriftsmedier

Utskrifter med djup svärta och mjuka övergångar

Bläckpatronerna som används i P900 är tio Ultrachrome Pro10 som sitter på ett F10-skrivarhuvud med en funktion som förbättrar detaljrikedomen i de svarta områdena. Skrivarhuvudet gör också att du inte behöver växla mellan de svarta patronerna då de arbetar parallellt. Skrivaren har en ökad svart densitet vilket ger mjuka övergångar, djupare svärta och mindre kornighet. Tack vare den utökade blå färgskalan blir utskrifterna mer korrekta vi jämförelse med bilden som visas på din bildskärm.

Kompakt skrivare i diskret design

Utan att kompromissa med utskriftskvalitet, tillförlitlighet och funktionalitet är P900 är en fotoskrivare i en kompakt storlek. Den har en tilltalande design som passar in på de flesta kontor eller arbetsytor. 

Flexibel skrivare som hanterar flera medier

P900 är lättanvänd både när det kommer till att använda, byta patroner och växla mellan olika utskriftsmedier. Användarvänligheten förstärks ytterligare med en 4,3 tums LCD-pekskärm som gör det enkelt att navigera skrivaren. P900 kan göra utskrifter utan vita kanter upp till 17 tum (rullhållare medföljer ej) på flera olika medier, som exempelvis fotopapper, konstpapper och kartong (upp till 1,5mm). Den har en integrerad spindelfri rullenhet som passar till flera olika rullmedier.

Mirage 4

Mirage 4 är ett plug-in program för Adobe™ Photoshop™, Adobe™ Photoshop™ Elements, Adobe™ InDesign™, Adobe™ Illustrator™ and Adobe ™ Lightroom. Programmet hjälper dig att skriva ut bilder med rätta inställningar och optimerar dina utskrifter. Effektiviserar dina utskrifter genom smarta funktioner i programmet.

Levereras med

 • Epson SC-P900
 • Snabbstartsguide
 • Mirage 4
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.