Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Figure 9 Big karbinhake

Focus Figure 9 Big karbinhake

Artikelnummer: 1015478
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Figure 9 gör all åtdragning till en enkel uppgift. Från att binda besvärliga föremål på ett fordon eller för att organisera verktyg eller föremål i garaget, hjälper detta behändiga verktyg dig på ett snabbt sätt. Den säkrar en stor last snabbt och håller säkert kvar den.

Levereras med en karbinhake.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.