Ljuskänslig tubkikare med stort synfält

Focus Tubkikare Sport Optics Viewmaster ED 20-60x80 WP

Artikelnummer: 1048562
 • 5,5m i närfokus
 • Perfekt för natur, jakt och fågelskådning
 • FMC-behandlat glas som tar bort reflektioner
 • 20-60x förstoring
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Tubkikare Sport Optics Viewmaster ED 20-60x80 WP
Rengöringskit Lens cleaning kit
Videostativkit A2573F Alu med S6PRO
10 829 SEK
Tubkikare Sport Optics Viewmaster ED 20-60x80 WP
Fotogömsle Camouflage
Videostativkit Travel Aero 4 A2883FS4PRO
11 970 SEK

Skarp tubkikare med ED-glas

Denna tubkikare är för dig som har lite högre krav på bildkvalitet! Med stor ljusöppning, högkvalitativa glas och dessutom ED-glas för bästa möjliga prestanda mäter den sig med betydligt dyrare tubkikare. Till skillnad från enklare tubkikare ger denna kikare bättre kontrast, skärpa och upplevd upplösning tack vare bättre ED-glas. Självklart vattentät & fylld med kvävgas för att motverka kondens och imma inuti kikaren.

Fördelar

 • 5,5m som närmsta fokusering
 • Vattentät och fylld med kvävegas så kondens aldrig bildas invändigt
 • Dubbel fokuseringsmekanism
 • Stort synfält
 • Bak-4-prismor

Uppbyggd för hög prestanda

Viewmaster har dubbel fokusmekanism vilket gör att du kan fokusera både snabbt och precis beroende på situation. Den har även Bak-4-prismor vilket anses vara bland de bästa och kan ge upp till 40% ljusare bild under dåliga ljusförhållanden än andra varianter. Man kan fokusera på så kort avstånd som 5,5 meter vilket ger ett stort användningsområde. Etuiet som medföljer kan man låta vara monterad även medan man använder tubkikaren för bästa möjliga skydd genom att man kan montera av etuiets främre och bakre del separat. Viewmaster är ett mycket välpresterande val för dig som har höga krav på bildkvalitet, byggkvalitet och prestanda!

Levereras med

 • Focus viewmaster ed 20-60x80 WP
 • Stay-on-etui
OBS: Stativ ingår ej
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.