Focus Kikare Outdoor 8x32
Artikelnummer: 1048558

Focus Kikare Outdoor 8x32

Smidig outdoor-kikare 8x32

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Smidig och prisvärd kikare
  • Perfekt för nybörjare
  • Bra storlek och hantering
649 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Focus Outdoor är en serie mycket prisvärda handkikare med BaK-4 prismor och bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Det är den perfekta allroundkikaren för jägare, fågelskådare eller alla som vill komma närmare naturen och behöver högre ljusstyrka för att kunna göra observationer i sämre ljusförhållanden.

Fördelar:

  • Antireflexbehandlad
  • Gummiklädsel för tålighet
  • Vattentät
  • Stor fokusratt

Den perfekta resepartnern

Modellerna är välbalanserade, vattentäta och har kraftig gummiklädsel som ger ett bra grepp och bra skydd mot slag och stötar. Det gör den till din optimala partner på dina resor då Focus Outdoor kikaren är optimerad för att klara sig bra i alla väderförhållanden.

Focus Kikare Outdoor 10x42 - smidig och prisvärd kikare

Du hittar snabbt och enkelt det du söker

Med sin stora fokusratt är Focus Outdoor kikaren perfekt då du snabbt och enkelt behöver zooma in och få en skarp bild av olika objekt i naturen. Du kommer med lätthet närmre det du söker och genom kikarens antireflexbehandling samt höga ljusstyrka finns det ingenting som kan stoppa dig från att finna det du söker.

Focus Kikare Outdoor 10x42 - vattentät kikare

Bli ett med naturen

Eftersom Focus Outdoors handkikare är tillverkad av kamouflagefärgat gummi smälter du lätt in i naturen vilket gör den till en perfekt allroundkikare för jägare, fågelskådare eller för dig som bara är ute efter att maximera din naturupplevelse.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.