Kampanj

Kikare med låg vikt och stor ljusstyrka

Focus Kikare Bristol 8x42

Artikelnummer: 1044302
  • Smidig handkikare
  • God ljusstyrka och förstoring
  • Väska och rem ingår
590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Hemester20% rabatt!

Gäller på utvalda kikare från Focus med kod: FOCUS20, t.o.m. 21/7 2020.
Finns i webblager

Kompakt handkikare

Bristol är en kompakt och smidig handkikare med god ljusstyrka och förstoring. Konstruerad med BK7 takkantsprisma och utrustad med antireflexbehandling för att maximera kontrast och skärpa.

Levereras med:

  • Nackrem
  • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.