Exklusivt stativkit i kolfiber

Gitzo Stativkit med Traveler GT2545T Serie 2 kolfiber +

Artikelnummer: 1021238
  • Utrustad med låssytemet Traveler G-Lock
  • Stativet rekommenderas för användning med 200 mm objektiv (max 300 mm)
  • Fötterna är utbytbara bland Gitzos sortiment av fötter och spikar
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativkit med Traveler GT2545T Serie 2 kolfiber +
Kameraplatta Arcasmart 70 m. Telefonhållare
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
9 888 SEK

Detta stativ har ett 180 graders viksystem av benen för att göra användningen mer effektiv. Mittpelaren och huvudet anpassas för att passa mellan benen och på så sätt sparar du mycket utrymme. Utrustad med låssytemet Traveler G-Lock. Stativet rekommenderas för användning med 200 mm objektiv (max 300 mm). Fötterna är utbytbara bland Gitzos sortiment av fötter och spikar.

Levereras med en axelrem som gör det lätt att bära med stativet samt kulleden GH1382QD.

Fäste för 1/4"- och 3/8"-gänga.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.