El Grande

GoPro El Grande

Artikelnummer: 1033753

El Grande tar din GoPro till nya höjder. Förlängningsarmen på 97cm ger dina filmer ett nytt perspektiv och låter dig komma närmre händelsernas centrum.

595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Förlängningsarm till din GoPro-kamera

El Grande tar din GoPro till nya höjder. Förlängningsarmen på 97cm ger dina filmer ett nytt perspektiv och låter dig komma närmre händelsernas centrum. Ihopfälld blir den endast 38cm vilket gör den kompakt nog att ha med på alla äventyr.

  • Förlängningsarm på 38-97 cm
  • Bekvämt grepp
  • Slitstark och vattentät design

Levereras med:

  • Förlängningsarm
  • Vridplatt med skruv
  • Handledsrem
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.