GoPro Headstrap + QuickClip
GoPro Headstrap + QuickClip
Artikelnummer: 1007024

GoPro Headstrap + QuickClip

Headstrap + QuickClip

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
229 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
GoPro Headstrap + Quickclip
Innefattar en huvudrem (headstrap) och ett QuickClip-fäste för en mängd olika monteringsmöjligheter. Huvudremmen är justerbar till att passa alla huvudstorlekar och kan bäras direkt på huvudet eller över en hjälm för att fånga pannlamps-liknande filmmaterial. QuickClip är ett snabbfäste som möjliggör kompakt lågprofilsmontering vid tex kepsar, väskremmar och andra objekt med en tjocklek av 3-10mm. Kompatibel med alla GoPro-kameror.

Notera: Headstrap och Quickclip rekommenderas ej för aktiviteter där stor påfrestning kan förekomma.

Levereras med:
Head strap, Quickclip, fästskruv
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.