Headstrap + QuickClip

GoPro Headstrap + QuickClip

Artikelnummer: 1007024
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
GoPro Headstrap + Quickclip
Innefattar en huvudrem (headstrap) och ett QuickClip-fäste för en mängd olika monteringsmöjligheter. Huvudremmen är justerbar till att passa alla huvudstorlekar och kan bäras direkt på huvudet eller över en hjälm för att fånga pannlamps-liknande filmmaterial. QuickClip är ett snabbfäste som möjliggör kompakt lågprofilsmontering vid tex kepsar, väskremmar och andra objekt med en tjocklek av 3-10mm. Kompatibel med alla GoPro-kameror.

Notera: Headstrap och Quickclip rekommenderas ej för aktiviteter där stor påfrestning kan förekomma.

Levereras med:
Head strap, Quickclip, fästskruv
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.