Flythandtag för stabilare foto & film

GoPro The Handler 3.0

Artikelnummer: 1049307
  • Handgrepp som flyter
  • Ger en ökad stabilitet när du filmar
  • Det går snabbt att montera din kamera
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fota stabilt i och ur vattnet

Få ett fast grepp om din GoPro och håll den flytande med The Handler 3.0. Detta flytande handtag ger ökad stabilitet och kontroll vilket gör det enkelt att rikta kameran och komponera dina bilder med tillförsikt. Perfekt för surfing, kajakpaddling, wakeboard och mer. Handtaget håller din GoPro-kamera flytande så att du kan fånga bilder och filmer i och kring vattnet utan att vara orolig.

Fördelar

  • Handgrepp som flyter
  • Ger en ökad stabilitet när du filmar 
  • Det går snabbt att montera din kamera

Levereras med

  • GoPro The Handler 3.0
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.