Hähnel Fjärrkontroll Captur till Fuji
Hähnel Fjärrkontroll Captur till Fuji
Hähnel Fjärrkontroll Captur till Fuji
Hähnel Fjärrkontroll Captur till Fuji

Hähnel Fjärrkontroll Captur till Fuji

Fjärrkontroll Captur till Fuji

Artikelnummer: 1034047
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butik:
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fjärrutlös din kamera och blixt

Sändare och mottagare som gör det möjligt för dig att fjärrutlösa din systemkamera, speedlight eller studioblixt. Den har en räckvidd på upp till 100 meter. Drivs med AA-batterier. Komplettera din Captur med en Module Pro för att få ytterligare en massa kreativa möjligheter och med en ytterligare mottagare för att styra ännu fler blixtar.

Passar till:

  • X-A1/ X-A2/ X-M1/ X-Q1/ X-Q2/ X-T1/ X-T10/ X30/ X100T/ X-E2/ X-S1/ X-E1/ Finepix S1/ HS20EXR/ HS22ER/ HS25EXR/ HS28EXR/ HS30EXR/HS33EXR/ HS35EXR/ S100FS/ S200EXR/ S205EXR/ X-A3/ GFX50S

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.