Asus ProArt – Dator

ProArt-studiobook.jpg

Kraft att skapa – var du än är

Fotografering och videoinspelning är så mycket mer än att bara att ta en bild eller spela in ett klipp och en stor del av arbetet börjar när du importerat den till din dator. Då krävs det en dator med kraft som klarar av ditt redigeringsprogram så du kan lägga full fokus på skapandet.

StudioBook 16 OLED är kompakta modeller i ASUS Pro Art-sortimentet, men är fortfarande kraftfulla bärbara datorer för dig som dagligen arbetar med bilder. Med dedikerat Nvidia-grafikkort och en Pantone-validerad skärm banar de väg för dina idéer och låter kreativiteten flöda. Kombinationen av en NanoEdge-skärm med smal kant, en panel med levande färger och en kraftfull prestanda, gör de här datorerna till portabla arbetsverktyg för kreativa proffs.

Låt ditt skapande ta form

ProArt Station PD5 ger prestanda åt kreatörer. Framtagen för att hantera stora projekt inom video och 3D-rendering med automatisk optimering av CPU, GPU och minne genom Creator Hub-appen. Certifierad av ISV för att garantera att mjukvaror från Adobe och Autodesk fungerar som förväntat. Det fullstora chassit använder sig av kyldesign med flera zoner för att hålla en jämn temperatur och ge utrymme för komponenterna att andas. LED-indikatorer på framsidan ger dig en översikt om status av rendering eller vid eventuell överbelastning. Tack vare genomtänka aviseringar håller du dig uppdaterad om rederingsprocessen så att du kan fortsätta ostört med annat undertiden. ProArt PD5 ser till att din tid används till det viktigaste – ditt skapande!

Fördelar

  • Prestanda för de mest krävande uppgifterna
  • Optimerad för snabbare renderingar
  • Programmerbara LED-indikationer på framsidan
  • Creator Hub ger dig översikt och inställningsalternativ
  • Inbyggt handtag för smidig förflyttning av datorn
  • Smarta finesser som spärr för strömbrytaren och ögla för headset
  • Hårddiskfack som inte kräver verktyg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.