ASUS ProArt – foto

Kraft att skapa – var du än är

Fotografering är så mycket mer än att bara att ta en bild och en stor del av arbetet börjar när du importerat den till din dator. Då krävs det en dator med kraft som klarar av ditt redigeringsprogram så du kan lägga full fokus på skapandet.

StudioBook 15 och 17 Pro är kompakta modeller i ASUS Pro Art-sortimentet, men är fortfarande kraftfulla bärbara datorer för dig som dagligen arbetar med bilder. Med dedikerat Nvidia-grafikkort och en Pantone-validerad skärm banar de väg för dina idéer och låter kreativiteten flöda. Kombinationen av en NanoEdge-skärm med smal kant, en panel med levande färger och en kraftfull prestanda, gör de här datorerna till portabla arbetsverktyg för kreativa proffs.

ProArt-studiobook.jpg

Skarpa bilder med levande färger

För att du ska uppleva rätt resultat på din bild under redigeringen krävs det att du har en bildskärm som du kan lita på. Med en bildskärm från ProArt får du en professionell skärm med hög kontrast och ljusstyrka. De finns i flera storlekar och med varierande egenskaper, där alla har avancerad ProArt-kalibreringsteknik gemensamt. Den gör att du kan finjustera färger och ljusstyrka för en enhetlig visning. Skärmen är dessutom förkalibrerad för realistisk färgåtergivning och garanterar en hög färgprecision.

Liten dator med stor prestanda

De stationära datorerna i ProArt-serien är anpassade för kreativa människor som söker en arbetsstation med kraftf att klara av de tuffa arbetsflöden som krävs vid arbeten inom bild, video, CAD, arkitektur, och annan grafisk design. De är små och kompakta, vilket gör att den passar in på de flesta arbetsplatser. Trots den lilla storleken levererar den kraftfull prestanda med nionde generationens processor och NVIDIA Quadro- eller Geforce-grafik – en stabil dator att lita på!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.