Asus ProArt – StudioBook

Header_ProArt_1.jpg

Asus ProArt är designat med den digitala skaparen i åtanke. Det är produkter för dig som ställer höga krav på prestanda, färgåtergivning och kreativa verktyg. Upptäck vårt utbud av produkter från Asus ProArt.

StudioBook | Stationär dator | Bildskärm | Projektor

Se alla ProArt-produkter

Kraft att skapa – var du än är

Fotografering och videoinspelning är så mycket mer än att bara att ta en bild eller spela in ett klipp och en stor del av arbetet börjar när du importerat den till din dator. Då krävs det en dator med kraft som klarar av ditt redigeringsprogram så du kan lägga full fokus på skapandet.

StudioBook 16 OLED är kompakta modeller i ASUS Pro Art-sortimentet, men är fortfarande kraftfulla bärbara datorer för dig som dagligen arbetar med bilder. Med dedikerat Nvidia-grafikkort och en Pantone-validerad skärm banar de väg för dina idéer och låter kreativiteten flöda. Kombinationen av en NanoEdge-skärm med smal kant, en panel med levande färger och en kraftfull prestanda, gör de här datorerna till portabla arbetsverktyg för kreativa proffs.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.