Fotostativ

Ett bra fotostativ är ett måste för alla fotografer. Att kunna placera sin systemkamera på stativ öppnar upp mängder av möjligheter. Oavsett om du är naturfotograf, fotograferar sport och action eller är studiofotograf så hjälper ett stativ dig att hålla kameran stadig under alla situationer. Våra fotostativ har tre justerbara ben, så kallade tripods, som står stabilt och går att anpassa efter ojämna underlag. Välj mellan fotostativ i aluminium eller kolfiber och från varumärken som Benro, Manfrotto, Joby eller Gitzo. Köp fotostativ direkt online eller kom in i någon av våra butiker så hjälper vi dig att hitta det bästa fotostativet efter dina behov.

38 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.