LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light
LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light
Artikelnummer: 1044165

LedGo E60 12W LED Green Screen Strip Light

Kraftfull LED-StripLight med högt CRI-värde

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Färgtemperatur på 5600K och högt CRI-värde vilket ger naturlig färgåtergivning
  • 60 cm lång armatur som levererar en ljusstyrka på 969 lumen
  • Perfekt för bakgrundsbelysning
1 699 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ledgo LG-E60 Striplight med Högt CRI-värde

LG-E60 är en lång och smal LED-belysning, så kallad Strip Light, som kan användas bland annat som bakgrundsbelysning. Exempelvis för en green screen under en intervju eller videoproduktion. Fungerar också utmärkt för produkt-och modefotografering där den här typen av ljuskällor är vanliga. LED-lamporna har en färgtemperatur på 5600K och högt CRI-värde (RA >95) vilket ger naturlig färgåtergivning.

Fördelar

  • Perfekt för bakgrundsbelysning
  • Färgtemperatur på 5600K och högt CRI-värde (RA >95) vilket ger naturlig färgåtergivning
  • 60 cm lång armatur som levererar en ljusstyrka på 969 lumen

Koppla ihop på längden

Ledgo LG-E60 består av en 60 cm lång armatur som levererar en ljusstyrka på 969 lumen. Behöver man en längre ljuskälla går det att snabbt och enkelt koppla ihop flera enheter. Med en extern dimmer (säljs separat) har du möjlighet att ställa ljusstyrkan steglöst. Belysningen drivs av nätström via en medföljande AC-adapter. Upp till tre sammankopplade Ledgo LG-E60 kan drivas av samma strömkälla. OBS: Extern dimmer krävs för steglös dimmning (säljs separat).
 
 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.