Trådlösa in ear-hörlurar

Trådlösa in-ear och true wireless är populära hörlurar för att lyssna på musik från mobilen. Bara anslut med Bluetooth och njut av klart ljud utan kablar. Vi har trådlösa in ear-hörlurar och true wireless-hörlurar från Apple, Samsung, Urbanista, Saramonic, Shure med flera. Köp online med snabb leverans eller besök oss i butik.

20 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Hörlurar
Varumärken
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.