Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Roland MX-1 Mix Performer
Artikelnummer: 1047931

Roland MX-1 Mix Performer

18-kanals performance mixer

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Step-baserade effekter, transportsektion och tempokontroll
 • Beat FX med kontroller i klassisk TR-stil
 • Master FX med stort kontrollreglage
5 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

18-kanals performance mixer

MX-1 Mix Performer är ett mixinginstrument som hjälper dig att binda samman alla dina ljudkällor som exempelvis syntar, trummaskiner, loopar och datorspår. En 18-kanals mixer som tillåter dig att spela in, kombinera mixers, kontrollyta, ljudinterface och effekter och på så sätt blir hjärtat i din elektroniska musikrigg.

Fördelar

 • Step-baserade effekter, transportsektion och tempokontroll
 • Beat FX med kontroller i klassisk TR-stil
 • Master FX med stort kontrollreglage
 • Kombinationsläge med step-sequensern som rytmiskt växlar Master FX
 • Mix-läge med plats för flera kanaler
 • External-läge med tillgång till 18 kanaler från din DAW
 • Snabba mute-regalge och 6st fader-kurvor per kanal
 • Spara ner och spela upp setup samt effekter

Flera kanaler för variation

MX-1 har sex stycken analoga ingångar, fyra stycken AIRA link USB-portar, en digital stereo samt två dator-kanaler genom mixer och FX samt att du har möjlighet att strömma 18 kanaler till och från din DAW. Genom att samla ihop alla dina musikkällor ger MX-1 dig full kontroll att enkelt mixa på dina villkor.

Unika egenskaper för kontroll

MX-1 har även mjuka faders med sex olika volymkurvor och för varje kanal finns en Tone/filter ratt som har tio varianter av filter, EQ och isolatoreffekter. För att du snabbt ska komma åt knappar vid liveuppträden, även när det är mörkt, är knapparna metodiskt utplacerade med lätt tillgänglighet och alla faders visar mute-status via inbyggd LED. MX-1 har hörlursmonitorering som låter dig mixa in de anslutna ljudkällorna på exakt rätt plats och separata hörlurs- och master-volymrattar med tydliga mätare hjälper dig hålla koll på nivåerna.

Önskad effekt där du vill ha den

När det kommer till musik är effekter för en unik känsla en viktig parameter. Det handlar om att hitta ditt sound och skapa en rytm ingen annan har. MX-1 har effekter som är framtagna för realtidsjustering tack vare dess tempomedvetenhet och step-interfacet i sann TR-anda. Varje kanal innehar en Aux-sänd för att skicka signal till och där finns en separat Beat FX som inkluderar Filter, Side Chain och Slicer. Dessa används genom step-sequenserknappar i samma stil som återfinns i andra välkända TR-trummaskiner från Roland. Sex olika Master FX lägger till det där lilla extra till valfri kanal och den stora kontrollratten ger dem en enkel spelbarhet.

Levereras med

 • Roland MX-1 Mix Performer 
 • AC-adapter
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.