SP Pod studio 2P Pro V1
SP Pod studio 2P Pro V1
SP Pod studio 2P Pro V1
SP Pod studio 2P Pro V1
Artikelnummer: 1055676

SP Pod studio 2P Pro V1

Maxat poddstudiopaket för två personer

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Förstklassigt podcastljud
  • Plug-and-Play
  • Enkelt att uppgradera
14 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Detta paket är avsett för podcasting och riktar sig till dig som snabbt vill komma igång med att producera högkvalitativa podcastavsnitt för två personer. Det är en komplett lösning som inkluderar en podcastmixer med avancerade mikrofonförstärkare, mikrofoner, hörlurar och andra tillbehör. Den är utformad för att erbjuda enkelhet, hög ljudkvalitet och anpassningsbarhet, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna podcasters samt kreatörer och musiker som vill skapa professionellt ljudinnehåll. Produkten är perfekt för inspelning, mixning och publicering av podcastavsnitt och ger dig verktygen du behöver för att skapa högkvalitativa ljudupplevelser för din publik. 

Paketet innehåller 

  • 1 st RødeCaster Pro II podcastmixer 
  • 2 st SP Tech AH-1 
  • 2 st Audio Technica 2040  
  • 2 st sp.tech broadcasting stand  
  • Tillbehör som följer med: strömadapter med strömkabel, två meter USB-A till USB-C-kabel, två st Sound pad-mall, två st Sound pad-kort samt snabbstartsguide 

RØDECaster Pro II
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn