Hörlurar för ditt sound

1200x400_headphones-banner.jpg

Vi hjälper dig att hitta ditt sound

Oavsett vilket sound du föredrar så hittar du de hörlurar du behöver hos oss på SP. Vi har professionella studiohörlurar, trådlösa och smidiga in ear-hörlurar och over ear-hörlurar med aktiv brusreducering. Lär dig mer och uppgradera ditt ljud här!

Studiohörlurar för inspelning och monitorering

När fokus ligger på att ljudet måste vara korrekt gäller det att du har ett par riktigt bra studiohörlurar med hög komfort för långa pass av lyssnande. Det kan vara vid exempelvis ljudproduktioner, redigering, mixning och monitorering. Hos oss hittar du studiohörlurar i olika prisklasser. Se alla våra studiohörlurar och trådade on ear-hörlurar här.

Hos Scandinavian Photo hittar du hörlurar för alla tillfällen

Trådlösa on ear-hörlurar med aktiv brusreducering

När du vill stänga ute omvärlden och fokusera på ljudet och är brusreducerande on ear-hörlurar perfekt. Trådlösa hörlurar ger rörelsefrihet och flexibilitet med bluetooth-anslutning till dator, mobil eller surfplatta. Spana in alla våra trådlösa on ear-hörlurar här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.