Hörlurar för ditt sound

1200x400_headphones-banner.jpg

Vi hjälper dig att hitta ditt sound

Oavsett vilket sound du föredrar så hittar du de hörlurar du behöver hos oss på SP. Vi har professionella studiohörlurar, trådlösa och smidiga in ear-hörlurar och over ear-hörlurar med aktiv brusreducering. Lär dig mer och uppgradera ditt ljud här!

Studiohörlurar för inspelning och monitorering

När fokus ligger på att ljudet måste vara korrekt gäller det att du har ett par riktigt bra studiohörlurar med hög komfort för långa pass av lyssnande. Det kan vara vid exempelvis ljudproduktioner, redigering, mixning och monitorering. Hos oss hittar du studiohörlurar i olika prisklasser. Se alla våra studiohörlurar och trådade on ear-hörlurar här.

Hos Scandinavian Photo hittar du hörlurar för alla tillfällen
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn