Skapa elektronisk musik med rätt produkter

1200x400_elektronisk-musik.jpg

Elektronisk musik kopplas gärna samman till den specifika genren med det klassiska soundet från en synth i spetsen. Idag återspeglar sig dock den elektroniska musiken i nästan alla genrer, eftersom många musikskapare använder sig av elektroniska enheter. Inte minst på nattklubbar där DJ:s både skapar ny musik live och mixar klassiker till nya covers. Här har vi samlat produkter och kringutrustning för att du ska kunna skapa riktigt bra elektronisk musik.

Synth & sequenzer

En synthesizer, även kallad synth, är ett elektroniskt instrument som är huvudinstrumentet vid skapande av elektronisk musik. Här kan du skapa otaliga mängder nya ljud, men också ljud från traditionella musikinstrument eller med egna samplingar och effekter. Synthen är en modulär enhet, vilket betyder att den kan användas helt fristående eller kombineras ihop med andra enheter. För att komponera och programmera musik kan du kombinera flera synthesizers med en sequencer antingen fristående eller i dator för total kontroll.

MIDI-keyboards – en klaviatur till din dator

Vill du spela din musik rakt in till datorn via mjukvara så går det att spela med tangentbordet, men med ett MIDI-keyboard blir det betydligt enklare och med bättre känsla. Det ser ut som ett klassiskt klaviatur men kopplas in till datorn via USB och låter dig spela som på ett piano. MIDI-tangentbord spelar inga ljud i sig, utan är en fysisk kontroll av ljud i din dator. Vi har MIDI-keyboards i spann från 25 tangenter upp till fullstora klaviaturer med 88 tangenter.
Se alla MIDI-keyboards

MIDI-keyboard setup till din dator

Pocket Operator

En Pocket Operator från Teenage Engineering är ett litet, ultraportabelt musikinstrument som ger dig ljud med studiokvalitet och flexibiliteten att kunna skapa musik var du vill! 

Syntarna är mycket prisvärda och kan integreras med till exempel OP-1 Field eller annan ljudutrustning och inspelningsenheter. Du kan även synka flera Pocket Operators och skapa en hel orkester av ljud.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn