Lyft ditt ljud med högtalare från SP

1200x400_Speaker-topbanner.jpg

Vad skiljer olika högtalare åt och vilken passar bäst för just dina behov? Vi på SP älskar ljud och tycker att alla borde ha en högtalare som lyfter ljudet till sina bästa nivåer. Lär dig mer om olika högtalare och hitta rätt produkter här.

PA-högtalare – när ljudet verkligen ska höras

PA står för Public Address och är helt enkelt rejäla högtalare som ska höras ut till en stor massa. PA-ljudanläggningar kan användas på såväl livekonserter som på event och i möteslokaler. Högtalarna monteras ofta på stativ för att komma högt upp och höras över en folksamling.

thump

Studiohögtalare för monitorering och referenslyssning

Högtalare för ljud-, video- och musikstudior har många olika benämningar – monitorhögtalare, studiomonitorer, närfältsmonitorer eller kort och gott studiohögtalare. Det som kännetecknar en riktig studiohögtalare är att de är anpassade för att sitta nära (därav närfältsmonitor-namnet) och att de ger ett ofärgat och rent ljud.

Studiomonitorer är aktiva och köps både styckvis och parvis. Se alla våra studiohögtalare här.

Studiohögtalare är ett måste för hemmastudion för att få så rent och klart ljud som möjligt

Monitorhögtalare med subwoofer

En subwoofer är ett perfekt komplement till ditt högtalarsystem och är konstruerade för att ge dig en bra och korrekt basåtergivning som oftast inte är möjlig i mindre högtalarsystem. Fördelen med en subwoofer är många men framför allt är den mindre känslig för rumsplacering vilket gör att du kan ställa den både i ett hörn men även under ditt skrivbord, helt enkelt där den får plats.

1051353_eris_e35.jpg

Trådlösa högtalare med bluetooth för smidig musiklyssning utan sladdar

Bluetooth-högtalare har verkligen tagit över våra hem när det kommer till att lyssna på musik. Det är bara att köra igång valfri musiktjänst i mobilen och koppla upp sig trådlöst till högtalaren via bluetooth. Trådlösa högtalare finns i mängder av varianter och utseenden för att antingen smälta in eller sticka ut.

Se alla våra trådlösa högtalare här.

Högtalare för alla tillfällen

Hos oss på SP hittar du högtalare för alla tillfällen oavsett om du lyssnar på musik, ser på film eller spelar spel. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn