Lyft ditt ljud med högtalare från SP

1200x400_Speaker-topbanner.jpg

Vad skiljer olika högtalare åt och vilken passar bäst för just dina behov? Vi på SP älskar ljud och tycker att alla borde ha en högtalare som lyfter ljudet till sina bästa nivåer. Lär dig mer om olika högtalare och hitta rätt produkter här.

PA-högtalare – när ljudet verkligen ska höras

PA står för Public Address och är helt enkelt rejäla högtalare som ska höras ut till en stor massa. PA-ljudanläggningar kan användas på såväl livekonserter som på event och i möteslokaler. Högtalarna monteras ofta på stativ för att komma högt upp och höras över en folksamling.

thump

Studiohögtalare för monitorering och referenslyssning

Högtalare för ljud-, video- och musikstudior har många olika benämningar – monitorhögtalare, studiomonitorer, närfältsmonitorer eller kort och gott studiohögtalare. Det som kännetecknar en riktig studiohögtalare är att de är anpassade för att sitta nära (därav närfältsmonitor-namnet) och att de ger ett ofärgat och rent ljud.

Studiomonitorer är aktiva och köps styckvis. Se alla våra studiohögtalare här.

Studiohögtalare är ett måste för hemmastudion för att få så rent och klart ljud som möjligt

Trådlösa högtalare med bluetooth för smidig musiklyssning utan sladdar

Bluetooth-högtalare har verkligen tagit över våra hem när det kommer till att lyssna på musik. Det är bara att köra igång valfri musiktjänst i mobilen och koppla upp sig trådlöst till högtalaren via bluetooth. Trådlösa högtalare finns i mängder av varianter och utseenden för att antingen smälta in eller sticka ut.

Se alla våra trådlösa högtalare här.

Högtalare med specialfunktioner

Hos oss på SP hittar du högtalare för alla behov. Här har vi samlat några modeller där funktion eller design sticker ut från en "vanlig högtalare". Vad sägs som integrerad röstassistent, radio eller en transparent design?

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.