Studiohögtalare

Studiohögtalare, studiomonitor eller monitorhögtalare – kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar dem hittar du studiohögtalare för både hemmastudion och professionellt bruk här. Köp aktiva studiohögtalare i singel eller par och få verklighetstroget och klart ljud när du mixar, skapar eller monitorerar. Köp online med snabb leverans eller besök oss i våra butiker.

49 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Högtalare
Varumärken
Storlek
Färg
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.