Högtalare

Låt din musik höras från bra högtalare. Vi på Scandinavian Photo har ett stort utbud av högtalare till allt från musiklyssning till monitorering för både hem och studio eller stora evenemang. Välj mellan stationära eller trådlösa högtalare från varumärken som Apple, Genelec, Teenage Engineering, Audio Pro och många fler, alltid till bra priser. Köp online med snabba leveranser eller besök oss i butik.

155 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljud
Filtrering
Varumärken
Färg
Storlek
Max höjd
Min höjd
Hopfälld längd
Max belastning
Vikt
Yttermått bredd
Yttermått höjd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.