Subwoofer

Köp en subwoofer och upplev vad en rejäl bas gör för din musik eller filmupplevelse! Av alla högtalare i ett ljudsystem så är det nog den här som fått flest smeknamn; baslåda, bashögtalare, subwoofer och subbas... Kanske beror det på för att den tillför så mycket i ljudbilden? I vårt sortiment av subwoofers hittar du högtalare från flera kända varumärken som Edifier, Presonus och Neumann. Vi erbjuder både kompakta och mindre baslådor på 8" upp till rejäla subwoofers på 15". Hitta din nästa subwoofer hos oss på Scandinavian Photo och köp online eller i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn