Smarta högtalare

Köp en smart högtalare och låt Google Assistant eller Siri hjälpa dig med dagen! I vårt sortiment av smarta högtalare från Apple HomePod och Audio Pro hittar du högtalare med inbyggd mikrofon och förinstallerad röstassistent, som gör att du kan prata med högtalaren och be den starta din favoritlåt, sänka volymen eller fråga om morgondagens väderprognos – perfekt när du har händerna fulla eller mobilen är utom räckhåll. Smarta högtalare kan användas enskilt eller paras ihop med flera andra för att skapa en multiroom-upplevelse. Välkommen att börja ditt nya röststyrda liv med en smart högtalare från Scandinavinan Photo.

Filtrering
  Visar 12 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn