Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudmixer MX.6 FX V2

Topp Pro Ljudmixer MX.6 FX V2

Artikelnummer: 1034535
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Topp Pro Ljudmixer MX.6 FX V2

Kompakt ljudmixer med två mikrofoningång och två stereoingångar. Mixern har även FX-processor med 100 olika effekter.

Ingångar

Ljudmixern har totalt sex kanaler som består av två mikrofon- /linjeingång och två stereoingångar som alla klarar balanserade signaler. De kombinerade mikrofon- och /linjeingångarna består vardera av en XLR-kontakt och en 6,3 telekontakt. Mixern kan skicka fantommatning till mikrofoner som är ansluta till mixern via XLR-kontakterna. Stereoingångarna har 6,3 mm telekontakter. Alla ingångar har reglage för att panorera (vänster/höger) ljudet. Mixern har även stereoingång och utgång via obalanserade RCA-kontakter.

3-bands EQ

Till de kombinerade mikrofon- och linjeingångarna finns en 3-band EQ. Du kan justera ljudnivån för frekvenser under 80 Hz, mellanregistret vid 2,5 kHZ samt över 12 kHz via rattarna på mixern.

Ljudutgångar

Mixern skickar ut ljudet via två stycken balanserade 6,3 mm telekontakter. Ljudnivån för ljudutgången går att justera via reglaget på mixern.

Hörlursutgång/ kontrollrum

För att övervaka ljudet kan du ansluta ett par hörlurar via 6,3 mm telekontakten. Du kan även ansluta ett par högtalare via 6,3 mm teleutgångarna för att lyssna på ljudet i ett kontrollrum. Utgångarna har en gemensam volymkontroll via reglage på mixern.

AUX-utgång

De fyra ingångarna kan skicka separat ljud till en AUX-utgång. Utgången består av en 6,3 mm telekontakt.

FX-processor

Inbyggt i mixern finns en 24-bit FX-processor. Vill du anpassa ljudet kan du välja mellan någon av de hundra olika effekterna som finns i processorn.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.