Myggmikrofon med XLR-kontakt och batteridriven strömförsörjare

SP TECH Microphone ALM-XLR2 Lavalier

Artikelnummer: 1050899
  • XLR-kontakt med fantommatning + batteridriven mottagarswitch
  • 50 - 18 000 Hz
  • 6 meter kabel
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
SP Tech ALM-XLR2 Lavier är en diskret myggmikrofon för alla typer av produktioner där du använder utrustning som exempelvis videokamera, ljudinspelare eller tar upp ljudet via ett mixerbord. Denna kondensatormikrofon av lavalier-typ har nämligen en 3-pins XLR-kontakt och drivs av antingen fantommatning eller via batteri från den mottagswitch som finns på den sex meter långa sladden. Rundstrålande ljudupptagning försäkrar att ditt tal alltid kommer med i hög kvalitet.

Strömförsörjning via batteri eller fantommatning

Oavsett om du ska spela in en professionell intervju eller vloggar på YouTube för egen del så är ljudupptagningen viktig. Denna mikrofon gör det möjligt att anslutas både i videokameror, ljudkort och mixerbord med sin XLR-kontakt, och flexibel strömförsörjning breddar urvalet av kompatibla produkter. På mottagarswitchen kan du sätta knappen till "ON" för att starta fantommatning om din mottagarenhet (exempelvis videokamera) har stöd för detta. För enheter som inte erbjuder fantommatning sätter du knappen till "OFF" och knappcellsbatteriet ger mikrofonen den ström som krävs.

Fördelar och specifikationer

  • Rundupptagande myggmikrofon
  • Hög känslighet och låg brusnivå
  • Känslighet: -30 dB
  • 3-pin XLR
  • Fantommatning 7,5 ~ 52 V
  • Batteri: LR44
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.