Hot Shoe Extension 20cm, RY037705

Rycote Hot Shoe Extension 20cm, RY037705

Artikelnummer: 1014846
319 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Med "Hot Shoe Extension" kan du montera flera tillbehör som lampor och extra mikrofoner till din enda blixtsko på din kamera / videokamera. Eftersom "Hot Shoe Extension" kan rotera 360 °, kan din mikrofon lätt flyttas och justeras för att uppnå den optimala balansen och så att inget är i vägen. Ett mångsidigt och prisvärt för alla fotografer med många prylar på kameran.

Fästes i blixtsko eller 3/4" gänga.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.