Bakgrund tyg Chromakey grön 3x6m

Lite Bakgrund tyg Chromakey grön 3x6m

Artikelnummer: 317214
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Lite bakgrund
Tygbakgrunden är tvätt- och strykbar samt försedd med kanal för upphängning. Chromakey-tekniken innebär att man fotar eller filmar mot en Chromakey-Grön-bakgrund, s.k "Green Screen". I datorn kan man sen maska bort den gröna bakgrunden och ersätta bakgrunden mot en annan bakgrund. Tekniken används bland annat i TV- och Filmbranschen.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.