Godox Blixt V1 Canon
Godox Blixt V1 Canon
Godox Blixt V1 Canon
Godox Blixt V1 Canon
Godox Blixt V1 Canon
Artikelnummer: 1050430

Godox Blixt V1 Canon

Kraftfull kamerablixt med runt blixthuvud, Canon

Webblager
Förväntas i webblager 2023-02-17
Butikslager:
 • Runt blixthuvud ger en fin och naturlig spridning av ljuset
 • Montera på kameran eller använda tillsammans med blixtsändare
 • Kraftfull kamerablixt på 76 Ws, blixtautomatik och generös batteritid
2 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Blixt som kombinerar blixtstyrka med funktionalitet

Godox Speedlight V1 är en extremt kompakt kamerablixt som även kan användas som en studioblixt. Blixten har ett runt blixthuvud som ger en fin och naturlig spridning av ljuset i kombination med automatisk zoom. Tack vare det innovativa magnethuvudet kan du enkelt fästa ljusformare eller tillbehör efter eget val. Upptäck möjligheterna att fotografera med en högpresterande blixt med genomtänkt design. Denna passar kameror från Canon.

Fördelar

 • Runt blixthuvud ger en fin och naturlig spridning av ljuset
 • Montera på kameran eller använd tillsammans med blixtsändare
 • Kraftfull kamerablixt på 76 Ws och generös batteritid
 • Fungerar med sändare eller andra blixtar från Godox
 • Kraftfullt batteri som ger upp till 480 blixtar på en laddning
 • Automatiskt blixtstyrka förenklar arbetet
 • High speed sync ger dig möjlighet att fotografera på snabba slutartider

Upptäck möjligheterna med Godox V1

Godox V1 är en modern blixt som har en lättläst LCD-skärm för att du snabbt och enkelt ska se vad den har för inställningar. Du kan rotera Blixthuvudet på V1 med 330 grader horisontellt och kan lutas 120 grader upp och ner, vilket ger dig möjligheter att studsa ditt blixtljus i både tak, väggar eller reflexskärmar. Du kan enkelt justera blixtstyrkan i 10 steg eller så låter du blixtautomatiken göra det åt dig (TTL). Godox V1 är mycket kraftig för att vara en kamerablixt, vid högsta styrkan ger Godox V1 en effekt på 76 Ws. Blixtens varaktighet (flash duration) växlar från 1/300s till 1 / 20000s (t.01) beroende på vilken styrka du använder, detta ger dig goda möjligheter att frysa rörelser och får riktigt skarpa bilder.

Godox V1 monterad på en Canon EOS R5

Wireless X-system – radiosystemet som binder ihop alla produkter från Godox

Godox V1 är utrustad med 2.4G Wireless X-system som ger en räckvidd upp till cirka 100 meter. Detta system gör blixten kompatibel med många tillbehör så som sändare och flera andra blixtar från Godox. Detta gör att du kan börja med en V1 och sedan fortsätta bygga ut ditt system, då de ”pratar med varandra.  Blixten kan även ställas in i traditionella Master, Slave eller off. Godox V1 har dessutom 4 huvudgrupper, 5 slavgrupper och 32 kanaler.

Batteri utformat för prestanda

Godox V1 drivs av ett löstagbart litiumjonbatteri med en kapacitet på 2600 mAh. Batteriet har en fulladdad kapacitet på cirka 480 blixtar vid full effekt med en återvinningstid på 1,5 sekunder. Batteriet laddas enkelt via USB-C-anslutningen och du kan alltid skaffa fler batterier för att alltid vara redo. Blixten stängs automatiskt av efter 90 sekunder för att spara batteriet och om du använder Godox V1 som en slav kommer detta att hända efter 60 minuter – allt för du ska kunna fotografera så mycket som möjligt.

Plocka av blixten från kameran – en värld av möjligheter

Denna kamerablixt är inte bara en kamerablixt, utan du kan även skaffa en blixtsändare som gör att du kan använda din blixt som en portabel studioblixt på batteri. Detta ger dig stora möjligheter att kunna jobba med blixtljus på ett helt annat sätt, precis som i en studio. Håll den i handen eller montera den på ett belysningsstativ tillsammans med en ljusformare. Nu har du en portabel location studio med stor potential. Titta in på passande tillbehör för att hitta utvalda produkter som passar utmärkt till din Godox V1

Levereras med

 • Godox V1 till Canon
 • Li-ion Batteri
 • Laddare
 • USB-laddare
 • USB-kabel
 • Ställ för blixten
 • Fodral
 • Manual  
OBS. Blixten passar till de flesta Canonkameror med undantag från exempelvis 2000D, 4000D, 250D och andra kameror som saknar mittsitft. Kontrollera din kameras manual för att se att den stödjer vanliga kamerablixtar. 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.