sp.tech Lightstand LS-AC2820
sp.tech Lightstand LS-AC2820
sp.tech Lightstand LS-AC2820
Artikelnummer: 1054935

sp.tech Lightstand LS-AC2820

Belysningsstativ med generös arbetshöjd

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Arbetshöjd mellan 83–282cm
 • Klarar belastning upp till 10kg
 • Vändbar tapp med skruvgänga 1/4" och 3/8"-gänga
1 190 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Använd ett ljusstativ från sp.tech för att fästa LED-belysning, blixtar och annan tyngre utrustning. Detta ljusstativ klarar belastning upp till hela 10kg, generös arbetshöjd på 2,82 meter och ett stort fotavtryck för ökad stabilitet. sp.tech LS-AC2820 passar utmärkt om du vill ha ett ljussstativ som når lite högre och klarar mer vikt än ett vanligt ljusstativ.

Fördelar

 • Perfekt för att montera foto-, video-, ljud- och ljusutrustning
 • Maxhöjd på 2,82 meter
 • Väger endast 1,8kg och klarar belastning upp till 10kg
 • Vändbar tapp med skruvgänga 1/4"- och 3/8"-gänga
 • Luftdämpningen skyddar dina fingrar och din utrustning
 • Dubbelstagad benbas och stort fotavtryck för ökad stabilitet

Stativ för foto-, video-, ljud- och ljusutrustning

sp.tech LS-AC2820 klarar belastning upp till hela 10 kilogram medan det endast väger 1,8 kilogram. Detta gör att du enkelt kan bära med flera ljusstativ (även kallat belysningsstativ) utan att det blir för tungt. Du kan enkelt fästa LED-belysning, blixt, reflexskärm eller annan utrustning som antingen har 1/4"-,3/8"-gänga eller 5/8"-fäste med hjälp av den vändbara tappen som ingår när du köper ljusstativet.

Ljusstativ som klarar hög belastning

Ljusstativet har ett stort fotavtryck vilket innebär att vikten fördelas effektivt och att stativet står stadigt. Detta ger dig möjligheten att använda tyngre utrustning och framför allt passar det utmärkt att använda tillsammans med en bakgrundsbom (kräver två ljusstativ).

Luftdämpning – skydd för både prylar och utrustning

Är du rädd om både fingrar och att din utrustning? Ingen fara! sp.tech LS-AC2820 är luftdämpat vilket innebär att ljusstativets pelare bromsas automatiskt när du släpper pelarnas spännen, så att din utrustning sänks ner lugnt och kontrollerat. Detta skyddar både din utrustning och dina fingrar.

Jämför ljusstativ från sp.tech

Det finns flera ljusstativ från sp.tech LS-AC-serien att välja på, i tabellen nedanför kan du jämföra egenskaperna mellan de olika stativen. För att du snabbt ska kunna avläsa den maximala höjden på ljusstativen så anges höjden på stativet i slutet produktnamnet (ex. LS-AC2835 är 2835 millimeter högt, avrundat i centimeter blir 284 centimenter).

Ljusstativ 2470 2820 2835
Höjd 84–247cm 83–282cm 127–284cm
Hopfälld längd 73cm 96cm 104cm
Antal sektioner 4 4 3
Belastning 4kg 10kg 10kg
Vikt 1,6kg 1,8kg 2,3kg


sp.tech ljusstativ

I bilden ser du en jämförelse mellan ljusstativen från sp.tech, till från vänster till höger hittar du 2470, 2820 och 2850 i följande ordning. 

Glöm inte tillbehören till ditt ljusstativ

Passa även på att köpa tillbehör som underlättar användningen av ditt stativ, som exempelvis bakgrundsbom, klämmor, hållare eller sandsäckar. Allt detta hittar du under fliken passande tillbehör.

Levereras med

 • sp.tech LS-AC2820
 • Vändbar tapp med 1/4"- och 3/8"-gänga
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn