Belysningsstativ

Vi har ett stort utbud av ljusstativ för studiolampor, blixtar och olika typer av belysning. Välj mellan olika egenskaper som exempelvis stativ med hjul, luftdämpning, löstagbara ben eller fällbar bom. Vi har belysningsstativ från Manfrotto, Avenger, Kubo och vårt eget varumärke SP Tech. Välkommen att handla ljusstativ direkt online eller välkommen in i våra butiker för personlig hjälp.

Filtrering
Visar 51 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK