Paraply

Ett fotoparaply är en ljusformare som mjukar upp det starka blixtljuset från kamera- eller studioblixtar och sprider ljuset över stor yta. Paraply för fotografering är ofta vita eller silver på insidan för att reflektera ljuset, men förekommer även som halvtransparenta/translucenta. Fördelen med paraplyer är att de är billiga, enkla att montera och komma igång med och tar liten plats när de fälls ihop. Vi har ett stort utbud av paraplyer för foto från Godox och Profoto. Köp online eller i butik.

33 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljusformare
Varumärken
Anpassad till
Färg
Diameter
Diffusor
Material
Färg insida
Djup
Raster
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.