Paraply

Ett fotoparaply är en ljusformare som mjukar upp det starka blixtljuset från kamera- eller studioblixtar och sprider ljuset över stor yta. Paraply för fotografering är ofta vita eller silver på insidan för att reflektera ljuset, men förekommer även som halvtransparenta/translucenta. Fördelen med paraplyer är att de är billiga, enkla att montera och komma igång med och tar liten plats när de fälls ihop. Vi har ett stort utbud av paraplyer för foto från Godox och Profoto. Köp online eller i butik.

33 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Anpassad till
Diameter
Färg
Diffusor
Färg insida
Material
Djup
Raster
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.