Elinchrom Paraply Portrait Kit
Artikelnummer: 1047648

Elinchrom Paraply Portrait Kit

Elinchrom paraplypaket – djupa paraplyer med stora möjligheter

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Enkelt och smidigt med paraplyer
  • Paraplyer med djup konstruktion ger ett riktat ljus och större kontroll
  • Paket med två paraplyer med olika egenskaper
1 549 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Elinchrom paraplyer med parabolisk form ger dig ett mer riktat ljusflöde och större kontroll över ljuset jämfört med standardparaplyer. Dessa två batterier har en diameter på 105 cm vilket ger dig en stor ljuskälla och möligheter till kreativa och roliga ljussättningar.

Fördelar

  • Enkelt och smidigt
  • Paraplyer med djup konstruktion ger ett riktat ljus och större kontroll
  • Paket med två paraplyer med olika egenskaper
  • Jämn ljusspridning och rund form
  • Diffusor som tillbehör

Enkelt och smidig

Paraplyet är förmodligen den populäraste ljusformaren genom sin mångsidighet, låga pris och enkla hantering. Paraplyet är mycket enkelt att fälla upp och vika ihop samt är enkelt att transportera.

Paket med två paraplyer med olika egenskaper

Den djupa formen på paraplyet ger ett mer riktat ljusflöde jämfört med ett standardparaply. Det ger fotografen ökad möjlighet att styra var ljuset ska hamna och vilka delar av motivet som ska hamna i skugga.

Silver paraply

Den silverklädda insidan på paraply ger en relativt hård reflektion vilket reulterar i ett krispigt ljus med relativt snabb övergång mellan ljus och skugga. Det hårda ljuset framhäver även motivets textur och struktur.

Transparent paraply

Det transparenta tyget ger två möjligheter. Dels kan man slå ljuset genom paraplyduken och få ett ljusflöde likt en softbox samt fördelen att motivet kan placeras nära paraplyet.
Som alternativ kan man låta ljuset studsa mot paraplyduket vilket ger ett stort, brett ljusflöde samt stora mängder ströljus som förstärker allmänljuset i bilden (ströljuset påverkar endast inomhus då väggar och tak reflekterar ljuset).

Jämn ljusspridning och rund form

Tack vare det centrerade paraplyfästet i Elinchrom studioblixtar så är ljusspridningen från paraplyet mycket jämn över hela ljusbilden. Bakom blixtröret finns en intergrerad reflektor som tillsammans med paraplyreflektorn ser till att ljusstyrkan blir maximal. Elinchrom Deep paraplyer har hela 16 spröt vilket ger paraplyet en rund form. Mycket uppskattat när paraplyet reflekteras i motivet då reflektionen blir närapå helt rund.

Diffusor som tillbehör

Till Paraply Deep Silver finns diffusor som extra tillbehör. Genom att montera en diffusorduk blir ljusflödet likt en softbox d.v.s. istället för relativt hård ljusbild blir ljuset mjukare med lång övergång mellan ljus och skugga. Tack vare det centralt placerade paraplyfästet på Elinchrom faller det indirekta ljuset från paraplyet mycket jämt över hela diffusorduken.

Levereras med:

  • Paraply Deep Silver 105 cm
  • Paraply Deep Transparent 105 cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.