Manfrotto Ljusstativ senior 007BSU
Artikelnummer: 1049133

Manfrotto Ljusstativ senior 007BSU

Kraftigt belysningsstativ för studio eller location

Webblager
Förväntas i webblager 2023-03-24
Butikslager:
  • Stabil benbas för extra stabilitet och säkerhet
  • Utjämningsben för stabilitet i ojämn terräng
  • Maximal lastkapacitet på 20 kg
2 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Manfrotto belysningsstativ Black Senior Steel är ett kraftfullt verktyg för fotografer och videofilmare som använder tung utrustning. Du kan fästa utrustning upp till 20 kg vilket innebär att den klarar av de flesta belysningar. Stabilt, robust och tåligt – allt du behöver!

Fördelar

  • Stabil benbas för extra stabilitet och säkerhet
  • Universalhuvud typ 14 med 28 mm-fäste med 16mm-tapp
  • Utjämningsben för stabilitet i ojämn terräng
  • Stativet har en maximal lastkapacitet på 20 kg

Belysningsstativet för studio eller på location

Stativet har ett universalhuvud av typ 14 med 28mm fäste och en 16 mm tapp, kan du använda det med en mängd olika utrustning. Stativet har tre sektioner varav två är justerbara, och de intuitiva självlåsande benlåsen, kommer ditt ljusstativ att stanna kvar på önskad höjd utan krångel. Stativet når en höjd av högst 325 cm, vilket täcker de flesta behov. Med en egen vikt av 7,5 kg är det i stånd att på ett säkert sätt stödja en maximal nyttolast på 12 kg, och det fälls ihop till 122 cm för hög portabilitet.

Levereras med 

  • Manfrotto Senior 007BSU
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.