Blixtsändare

En trådlös blixtsändare används för att fjärrstyra kamera- eller studioblixtar och få dem utlösta precis när fotot tas. Blixtsändaren placeras i kamerans blixtsko och kommunicerar via radiovågor med blixten som kan placeras på stativ, på ett bord eller på golvet/marken beroende på vilken effekt du önskar uppnå. Vi har blixtsändare från Godox, Profoto med flera, för trådlös blixtstyrning till Canon, Nikon, Sony, Fujifilm och många fler. Välkommen att handla blixtsändare i våra butiker eller köp direkt online.

Filtrering
  Visar 30 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn