Manfrotto Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,8x2,15m

Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,8x2,15m

Artikelnummer: 314164
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning
2 590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Två bakgrunder i en. Mycket praktisk och användbar bakgrund. Denna bakgrund är rektangulära med rundade hörn och har ett starkt stålband insytt i kanten. Detta gör dem självstagande så att de kan lutas mot vägg eller hängas eller fästas i hållare. Hopvikta är de ett platt paket på 80 cm i storlek. Fodral medföljer.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.