Magnetisk hållare för bakgrund

Manfrotto Magnetisk hållare för bakgrund

Artikelnummer: 1010717
  • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med denna magnetisk hållare för Manfrotto (tidigare Lastolite) bakgrunder med metallram kan du snabbt och enkelt montera bakgrunden på ett belysningsstativ. Det blir enkelt att fästa en bakgrund plant och att snabbt byta mellan olika bakgrunder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.