Manfrotto Belysningsstativ bom 420CSU silver med sandsäck
Artikelnummer: 305075

Manfrotto Belysningsstativ bom 420CSU silver med sandsäck

Belysningstativ med fällbar bom och sandsäck

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Fällbar bom
  • Sandsäck ingår
  • Dubbelstagad benbas för extra stabilitet och säkerhet
4 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Det svarta kombi-bomstativet i aluminium med sandsäck, är ett flexibelt och slitstarkt stativ för dina fotograferingar. Utformat för att fungera som ett praktiskt belysningstativ som är lätt att ställa in. 

Fördelar

  • Fällbar bom
  • Sandsäck ingår
  • Dubbelstagad benbas för extra stabilitet och säkerhet
  • Försedd med reversibel tapp 013

Ben och kolumner i stål (sista två sektionerna är i aluminium). Levereras med tom sandsäck för att göra det möjligt att stabilisera stativet ytterligare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.