Bordsstativ Pixi Evo 2 svart

Manfrotto Bordsstativ Pixi Evo 2 svart

Artikelnummer: 1021202
448 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Litet och funktionellt bordsstativ.

Pixi Evo 2-sektions ministativ är extremt lätt och kompakt, perfekt för resor och en lätt kamerauppsättning.

Fördelar:

  • Ministativ för instegs-DSLR med zoomobjektiv upp till 200mm
  • 2 olika benvinklar för låga vinklar
  • 2-sektioners ben justerbara i 5 steg för ojämnt underlag
  • Möjlighet att fotografera i stående format
  • Finns i 3 olika färger

Pixi Evo 2 har två olika benvinklar komplett med skjutbara väljare. Ytterligare funktioner inkluderar två-sektionersben som kan justeras i fem enkla steg som kommer att förbättra din stabilitet på ojämna underlag. Kameran kan luta till hela 90 °, perfekt för att ta dina bilder i stående läge eller rakt uppåt. Utvecklad för instegs DSLR stöder detta stativ ett brett utbud av kameror upp till 2,5 kg.

OBS! Kameran på bilden ingår ej!

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.