Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sandsäck G200 kapacitet 10 Kg

Manfrotto Sandsäck G200 kapacitet 10 Kg

Artikelnummer: 1016994
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manfrotto Sandsäck G200 med kapacitet på 10kg

Manfrotto sandsäck G200 är en mellanstor sandsäck som kan fyllas med sand eller annat innehåll upp till 10 kg. Använd Sandsäcken för att tynga ner dina belysningsstativ för att de ska stå stadigt och säkert.

Fördelar

  • Tillverkad av slitstarkt nylon
  • Tynger ned belysningsstativ

Levereras med

  • Manfrotto Sandsäck G200

OBS!
Sandsäcken levereras tom.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.