Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stabilt stativkit med trevägshuvud

Manfrotto Stativkit 290 Xtra aluminium + MH804

Artikelnummer: 1021214
  • Speciell toppgjutning som ger förbättrad styvhet, hållbarhet och prestanda
  • Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp
  • Trevägshuvud ger mycket exakt precision och har vattenpass
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manfrotto 290 Xtra med trevägshuvudet MH804
290 Xtra ger stabilitet till dig som hobbyfotograf. Stativet är utrustat med tre bensektioner och har en speciell toppgjutning som ger förbättrad styvhet, hållbarhet och prestanda. Det finns fyra vinkellägen på benen som gör att du kan maximera din kreativitet när du fotograferar. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

Detta stativkit levereras med trevägshuvudet Manfrotto MH804.

Levereras med en axelväska.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.