Manfrotto Stativväska MBAG80N 80cm
Artikelnummer: 311027

Manfrotto Stativväska MBAG80N 80cm

Stativväska ovadderad 80cm

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Perfekt för foto och videostativ
  • Thermovadderat lock för maximalt skydd
  • Tillverkat av vattenavstötande material
799 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Stativväska ovadderad 80cm

Manfrotto MBAG80N är en lätt ovadderad stativväska för att skydda ditt stativ med monterat huvud. Asymmetrisk avsmalnande form gör det möjligt att förvara stativet med huvudet monterat.

Fördelar:

  • Perfekt för foto och videostativ
  • Thermovadderat lock för maximalt skydd
  • Vattenavstötande material

Stativbenen passar bekvämt i den smalare änden.  Dragkedjan sträcker sig ner hela längden av väskan och går runt den övre området för att kunna öppna enkelt och ta upp ditt stativ.Thermostoppning för huvudet skyddar stativhuvudet under transporten. Levereras med axelrem

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.