Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Gas Lift Arm singel - Svart HD

Multibrackets Gas Lift Arm singel - Svart HD

Artikelnummer: 1043558
  • Minska belastningen på nacke, rygg och ögon
  • Lätt att justera
  • Klarar upp till 21 kg
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Multibrackets M VESA Gaslift Arm Single HD

En trippelledad gasupphängd arm som håller upp din bildskärm och är enkel att anpassa efter dina behov. Montera skärmen i din arbetshöjd för att optimera produktiviteten och minska belastningen på nacke, rygg och ögon.

Fördelar

  • Minska belastningen på nacke, rygg och ögon
  • Lätt att justera
  • Klara upp till 21 kg
  • Stödjer VESA 75x75 och 100x100

Arbeta ergonomiskt och spara plats

M VESA Gas Lift Arm HD är tillverkad av en slitstark aluminiumkonstruktion och använder en gasdriven upphängningsteknik. Detta gör skärmen "svävande" och den kan sedan flyttas med minimal ansträngning. Monitorfästet är snyggt och strömlinjeformad, vilket frigör utrymme på ditt skrivbord. Den unika motvikttekniken ger en jämn justering i alla riktningar. Du kan lätt justera skärmen från landskap- till stående position eller flytta skärmen nära skrivbordet, högt upp och matcha nästan alla önskade arbetspositioner.

Egenskaper

Stöder VESA-standarder 75x75 och 100x100 och håller skärmar som väger från minst 9kg och upp till max 21kg. Detta intervall är viktigt att hålla på grund av den gasdrivna kolven som håller skärmen flytande i luften. Denna monteringsarm är anpassad för skärmar mellan 15 – 32”. Manualen hittar du här.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.