Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filterhållarkit S5 För Fuji 8-16mm

NiSi Filterhållarkit S5 För Fuji 8-16mm

Artikelnummer: 1043366
  • Filterhållare för Fujinon XF 8-16mm f/2,8 R LM WR
  • Håller två 150mm filter och ett CPL-filter
  • Innehåller adapter, filterhållare, CPL-filter och väska
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Filterhållare till Fujinon XF 8-16mm f/2,8 R LM WR

Filterhållare för 2 stycken Nisi 150mm filter och ett CPL-filter, speciellt anpassad för Fujinon XF 8-16mm f/2,8 R LM WR

Objektivets konstruktion med välvd frontlins och avsaknad av filtergärna gör det svårt att montera ND och GND filter. Denna filterhållaren är speciellt anpassad för en speciell objektivmodell för att möjliggöra användandet av Nisi 150mm filter.

Levereras med:

  • Filterhållare
  • PRO CPL-filter
  • Adapter
  • S5 väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.